Ny kran i det store kransegment - EFFER 1000

10.05.2021

EFFER, der er en del af HIAB, har lanceret ​​EFFER 1000 - kranen der bringer ny power til lodrette løft.

EFFER 1000 ligger i det store kransegment og kan leveres med ni udskud og med seks Jib-udskud, og en løftekapacitet på 2.300 kg i 26 m højde samt en maks. nyttelast på 5.800 kg ved 23 meters højde. Kranen vejer kun 9.500 kg, men leverer ydeevne for større kraner, hvilket reducerer emissioner og ejeromkostninger.

Dens ydeevne og størrelse gør den ideel til drift i storbyområder med høje bygninger, hvor den kan arbejde med tunge belastninger i høje højder, da den ikke behøver at være installeret på de større lastbiler. Kranen er designet på baggrund af feedback fra EFFER-kunder i byggebranchen og udlejnings- og servicevirksomheden, der gerne ville have en kran til at levere tunge belastninger i stor højde.

Nøglen til kranens lodrette ydeevne er den V10-Force ti-kantet profil af kranarmen, der leverer den nødvendige styrke til at understøtte de tungeste belastninger og samtidig reducerer side-svingninger til et minimum og forøgelse af den samlede præcision.

Kranen har også den nye MULTIPOWER JIB, der bevarer ydeevnen på de højere niveauer af udskud, selv fra 5. til 9. udskuds brug. Kranen kan installeres med valgfri EFFERs V-Stab og CroSStab, der øger de tilgængelige overfladearealer, så lastbilen kan placeres med maksimal stabilitet.

Kranen er udstyret med EFFERs Progress 2.0 styresystem, der muliggør forbundne digitale løsninger, så ejere og flådechefer kan hente data om brugen og ydeevne for kranen for at lette vedligeholdelsesplanlægning og forbedre oppetid.

Progress 2.0 er CE-kompatibel og leverer adskillige sikkerhedsfunktioner som supportfunktioner og sensorer, der hjælper operatørerne under arbejdscyklusserne og undgår for store belastningsrisici og afbrydelsesindgreb, når det er nødvendigt.

Læs mere om EFFER 1000 her

 

Top
Thrane.nu