Ny Loglift skovkran med forbedret sikkerhed

17.01.2023

Hiab har lanceret den næste generation af LOGLIFT skovkraner med større og sikrere ydeevne og forbedret oppetid. 

Den nye kran, der kan bestilles nu hos SAWO A/S, er en Z-armskran, LOGLIFT 18Z, med en maks. rækkevidde på 10,4 meter og en maks. løftekapacitet på 18 ton meter.

Den næste generation af LOGLIFT skovkraner er skabt til den nye generation af operatører. Nem at betjene og servicere, og designet til komfortabel og sikker drift. Næste generation af skovkraner er også de første med digitale løsninger, der yderligere kan øge produktiviteten og oppetiden.

Kranarmens nye geometri skaber en kraftig kran med øget rækkevidde. For at mindske chancen for uventet nedetid er slanger placeret inde i armsystemet på 18 tm kranen med fuldt beskyttet oliefordeling og kabler. Større hydrauliske rør forbedrer flowet for at undgå træthed under varme temperaturer.

Operatører nyder godt af et forbedret nocksæde med bedre ergonomi og mere robust adgang til stigen. Når operatøren først sidder i sædet, har man et forbedret synsfelt og flere nye sikkerhedsfunktioner som en oplyst nødstopknap og bedre belysning.

De nye kraner er blevet testet under krævende forhold lige fra kolde, snedækkede vintre og kraftig nedbør i Finland og Sverige til varme somre og varierende vejrforhold i Tyskland. De nye kraner har haft en overvældende pålidelig ydeevne i selv de hårdeste miljøer.

Vores kunder kan regne med at Loglift leverer effektivt og pålideligt udstyr og tjenester, fordi vi ved at der er intet dyrere og potentielt en sikkerhedsrisiko end udstyrsfejl. Derfor er vi også stolte af at introducere et højere niveau af sikkerhedsstandarder i de nye skovbrugskraner, udtaler SAWO.

Operatører vil drage fordel af mere feedback om skovkranernes forhold, tilpassede output og sikkerhedsfunktioner såsom overbelastningsbeskyttelsesindikation og stabilisatoraktivering. Det er gjort muligt af operativsystemet SPACE X4 tilpasset til skovkraner. Den er baseret på Hiabs SPACE-system, der bruges til stykgodskraner, så næste generation af Loglift-kraner vil være nemme at konfigurere ved hjælp af de samme værktøjer, som bliver brugt i øjeblikket.

Video:

Video 1 - Loglift 18Z

Video 2 - Loglift 18Z

Brochure:

Loglift 18Z Download brochure Download specifikationer Download stillingsannonce Download PDF

 

Top
Thrane.nu