Ny opbygning leveret fra SAWO, Støvring.

19.06.2023
HIAB X-HiPro 192 E-4 XSD, MULTILIFT Ultima 18 og 22SL

Sidste opbygning ud af tre leveret fra SAWO, Støvring. 

Denne opbygning består af en Hiab kran X-HiPro 192 E-4 XSD samt et Multilift Ultima kroghejs af typen 18SL. Chassiset er et Scania L360 B6X2x4 chassis.  

Den frontmonterede kran i 19 tm-klassen har 4 hydrauliske udskud og Hiabs kontrolsystem XSDrive med 6 manøvrehåndtag. Der er monteret platform med stige ved kranen.

Kroghejset er lavtbygget med en tip- og optrækskapacitet på 18 ton.
SAWO flasketømmer til tømning af flaskecontainere og molokker, betjenes over kranens grab/rotor funktion og er monteret indvendigt i kranarmen.

De to andre opbygninger, der er trillet ud af værkstedet, har Multilift Ultima 22SL kroghejs monteret på et 4-akslet Scania P500 B8x2/6 chassis og er udstyret med frontkonsol med stige, gangbro og hydrauliktank og ventil indbygget i konsollet. Dette har givet mere friplads på siderne af chassiset, hvor der er monteret 2 værktøjsskabe i venstre side. 

Udover standard betjeningshåndtag, er kroghejsene leveret med mini radio med 8 knapper. Alle tre opbygninger er leveret fabrikslakeret i Kundens grønne farve og med centralsmøreanlæg, for nemmere vedligehold.

Kroghejsene er leveret som en del af et vundet udbud til Nordværk I/S, en nyere sammenlægning mellem RenoNord og AVV, som arbejde med affaldshåndtering og bortskaffelse af affald. 

Top
Thrane.nu