Nye HIAB-kraner til galvaniseringsgods

14.10.2022
HIAB X-Hipro 232 E-5 XSD

SAWO har leveret to nye trækkere med kraner til Ejler Chr. Knudsen

De bliver godt kørende, når der skal køres gods til galvanisering i Jylland. SAWO har bygget kraner på og tilpasset to Volvo FH 500 6x2 trækkere til Vognmandsfirmaet ECK, Ejler Chr. Knudsen i Holstebro. De to biler med kran skal køre for Zinkpower Holstebro, som udfører galvanisering.

En del af det gods er tungt og det kræver, at kranen kan styres meget præcist og samtidig klare belastningen. SAWO har opbygget HIAB X-Hipro 232 E-5 XSD kraner på de to trækkere. Det er kraner med en rækkevidde på 15,1 meter, som kan styres med fjernbetjening og er forsynet med en Olsberg-ventil, der sikrer at styringen er meget præcis. 

Samtidig er der monteret støtteben og værktøjskasser, der er lavet chassisafdækning og sideafskærmning på trækkerne, og monteret en forskydelig skammel, som drives af luft. 

De to nye biler afløser ældre vogne som led i den almindelige udskiftning af materiel. Samtidig lever de nye biler op til EU-normerne, og HIAB-kranerne er større, end de gamle. Ejler Chr. Knudsen har været trofast kunde hos SAWO i mange år. De handler også helst lokalt, hvilket blandt andet giver en fordel i forhold til service. Der er da heller ikke mere end en kilometer fra vognmandsfirmaets adresse i Holstebro til SAWOs afdeling i byen. 
 

 

Top
Thrane.nu