Revolutionerende mange nye kraner i pipeline hos HIAB

10.10.2022

Den første er HIAB IQ 958 Hipro – ny kran i 90 tm-klassen

SAWO tilbyder en af de mest moderne kranserier på markedet gennem HIAB kranmærket. Tiden er kommet til lanceringen af en ny kran i 90 tm-klassen; HIAB IQ 958 HiPro.

Netop vist på IAA-udstillingen i Hannover, repræsenterer denne kran næste generation af kraner, hvor nye strukturelle dele samt kontrolsystemer anvendes, og denne nye model vil erstatte mange af de eksisterende HIAB X-HiPro 858 og EFFER 955 varianter. 

Denne kran udmærker sig specielt ved det nye 12-kantede armsystem (som på HIAB IQ 1188), som giver øget stivhed og lavere vægt, hvorved løftekapaciteten forøges. Armsystemet er unikt, og det giver kranen en utrolig præcis lang-rækkevidde-ydelse. V12-profilen er ved at blive en afgørende faktor for HIABs produkter og er nøglen til lette og kompakte kranrammer. 

Formen gør det muligt at levere de højeste læssekapaciteter, samtidig med at kranens vægt holdes på et minimum, hvilket gør den ideel til en bred vifte af lastbilstørrelser. Kranen er velegnet til montering på 4-akslede køretøjer, hvor totalhøjden 4,0 m overholdes, og kranens monteringsplads er op til 2,0 m. 

Denne kran vil, som HIAB IQ1188, leveres i versioner E-8, E-9 og E-10. Den nyudviklede jib 155Q-6 kan også anvendes på denne model i versionerne E-8 jib 155Q-6 og E-9 Jib 155Q-6. I versionen E-8 og Jib 155Q-6 er kranen bedst i sin klasse, med bedre løfteevne og rækkevidde end konkurrenterne. 

Kranen er designet til at fungere med HIAB’s nyudviklede kontrolsystem Space Evo, samt den nyeste version af CombiDrive fjernstyringen CombiDrive 4. Den kan leveres med op til 9 m støttebensbredde, som medvirker til fuld stabilitet og kan også leveres med VSL+ (Variable Stability Limit Plus / Variable støttebensovervågning Plus).

Af optioner kan nævnes 3,5 ton spil, samt ”knækket” krogophæng. Kranen kan bestilles nu hos SAWO A/S.

Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til marketingkoordinator Vivian K. Knudsen, SAWO A/S på .

Se videoer om kranen:

HIAB 958 - Kapitel 1

HIAB 958 - Kapitel 2

HIAB 958 - Kapitel 3

Se brochure:

HIAB IQ 958 HIPRO Download brochure Download specifikationer Download stillingsannonce Download PDF

Top
Thrane.nu