Rigtig fin opbygning klar til transport

10.10.2023
HIAB X-HiPro 232 E-4 XSD + lad

SAWO i Lemvig har opbygget en rigtig fin opbygning til SAWOs trofaste kunde, CM Transport A/S. Denne opbygning er den første af to identiske ladopbygninger.

Opbygningen er udført på en Volvo FH 500 og består af en Hiab kran, type X-HiPro 232 E-4 XSD. Kranen har 4 hydrauliske udskud og fastmonterede støtteben. Radiostyringen er XS Drive med 6 manøvrehåndtag.

Ladopbygningen foran den bagmonterede kran, er et af SAWO Lemvigs kerneområder, nemlig et fastlad med en indvendig ladlængde på 6.150 mm og med 1.000 mm forsmæk. Bagsmæk er fast og ladet har profiler i eloxeret aluminium.

Siderne er 2-delte og ladkant har integrerede surring huller til kørsel med sikker last. Firmaet til at køre med lasten, er CM Transport som ligger næsten nabo til SAWOs afdeling i Nørresundby, der har solgt opbygningen. De leverer transportydelser til hele Danmark af bl.a. transport af byggematerialer, diverse pallegods og andre typer tørgods. Derudover tilbyder de også lageropbevaring. SAWO ønsker tillykke med den flotte opbygning.

Top
Thrane.nu