Vi søger den hurtigste kranfører i verden

05.04.2022

Hvis du ser dig selv som en vinder, er det bare med at kridte sikkerhedsskoene og stille op i kvalifikationen den 6. og 7. maj i Støvring, når vi afholder vores 60 års jubilæum.

Hiab afholder (efter to års pause pga. Covid-19) igen verdensmesterskab i krankørsel. Det foregår til september på IAA-messen i Tyskland. Derfor afholder SAWO kvalifikationsrunde til maj.

Vi opstiller kranbanen som den skal gennemføres til verdensmesterskabet, så du allerede her får en smagsprøve på hvordan banen skal gennemføres. Du kan også øve dig på din egen bane ved at gå efter instruktionen i denne brochure eller se hvordan banen skal klares i filmen her.

Har du krancertifikat, kan du deltage i konkurrencen. Her skal du køre kranen igennem en forhindringsbane, hvor der både skal køres slalom, laves limbo, lille og stort dyp samt knockout! Hvis du er god til præcisionskørsel med kran og hurtig på fingerspidserne, kan vi bare opfordre dig til at deltage i kvalifikationen.

SAWO udlover pengepræmier på 5.000, 3.000 og 2.000 kr. til første, anden og tredjepladsen til kvalifikationen. Og vinder du kvalifikationen er du direkte videre til verdensmesterskabet på IAA-messen i Hannover, Tyskland, den 20.-25. september 2022. Her kommer du til at dyste med kranførere fra hele verden om at vinde den helt store præmie på 20.000 € til din næste Hiab kran samt en rejsecheck på 5.000 €. Til anden og tredje præmien er der en rejsecheck på en værdi af 3.000 € og 2.000 €.

Så kom som en vinder og tag hjem som en Legende!

Til vores jubilæum den 6. og 7. maj kan du oveni krankonkurrencen se vores udstilling af de nyeste produkter, få noget godt til ganen og møde alle dine kollegaer i branchen. Så kom endelig og deltag og få en hyggelig dag i Støvring.

Konkurrencen afholdes ved vores hovedafdeling, Industrimarken 1, 9530 Støvring fredag den 6. maj fra 12.00 - 18.00 og lørdag den 7. maj fra kl. 10.00 til 16.00. Tilmelding til krankonkurrencen foregår på eller til os på selve dagen.

Læs konkurrence betingelserne her. Download brochure Download specifikationer Download stillingsannonce Download PDF

Top
Thrane.nu