Vind fine præmier og se demo

12.09.2021

Deltag i konkurrencer på SAWOs stand i Herning

Har du krancertifikat og er du god til at styre en kran igennem diverse forhindringer? Eller er du bare hurtig som en ninja på en medbringertruck?

Kran konkurrencen afvikles over de 3 messedage og her gælder det om at køre på hurtigste tid over de 3 dage. Er du en dygtig kranfører, så har du mulighed for at vinde et rejsegavekort på henholdsvis 15.000 kr. hvis du kommer på en 1. plads, rejsegavekort på 10.000 kr. til 2. pladsen og rejsegavekort på 5.000 kr. til 3. pladsen i krankonkurrencen. I konkurrencen kan du øve dig på banen, der bruges til næste år i Hiabs verdensmesterskaber i at finde verdens bedste kranfører. Denne konkurrence skulle være blevet afholdt i 2020, men blev ikke afviklet pga. Covid-19 situationen. Læs meget mere om verdensmesterskabet der afvikles på IAA i Hannover i 2022 lige her.

Er du mere til at manøvre hurtigt rundt med en medbringertruck, kan du stille op i konkurrencen om at samle vores logo på hurtigste tid. Vi finder hver dag en ny vinder og har du dagens bedste tid, har du vundet et Samsung 55” TV. 

Vi glæder os til at se en masse dygtige konkurrencedeltagere. Du kan læse vores konkurrencebetingelser her.

Demonstrationer af 100% el-drevet medbringertruck og kran

Vores store nyhed i år er verdens første medbringertruck der kører 100% på el. Medbringertrucken er fra Moffett og modellen er en E4 25.3. Den har nyeste teknologibatteri, træk på alle hjul, højteknologisk display, driftsindsigt i realtid og to opladningsmuligheder. Se den både på vores stand indenfor og derudover vil vi køre demo af medbringertrucken på vores udestand igennem alle dage.

Ligeledes vil du kunne se demo af en Hoeflon kompakt kran der også leveres som en 100% batteriløsning. Det er første gang at SAWO viser denne type kran, som er utrolig fleksibel og nem at manøvre rundt med. Da det er en kompakt kran med lav bredde, kan den køre gennem døråbninger og manøvres let via bæltefødderne.

Du finder os i og udenfor hal M på et samlet standareal på 3.000 m2 den 16.-18. september. Vi glæder os til at byde såvel nye samt eksisterende kunder velkommen.
 

Top
Thrane.nu